MCT Electronic d.o.o. nudi širok spektar usluga, kao što su:

– Prodaja, ugradnja, servis i održavanje klima uređaja,

– Prodaja, ugradnja, servis uređaja za grijanje i ventilaciju,

– Prodaja i servis bijele tehnike

– Centranlno grijanje (isporuka i montaža, servis, adaptacija postojećih sistema)…

Za pravilno funkcionisanje klima uređaja je neophodno pravilno održavanje te Vam želimo ponuditi uslugu preventivnog i redovnog pregleda Vašeg klima ređaja tj. sistema za hlađenje i grijanje. Mnogi korisnici misle da je dovoljno samo povremeno očistiti filtere na unutrašnjoj jedinici ili nije klima mnogo prošle godine radila pa i ne treba da se servisira. Takav klima uređaj predstavlja pravi izvor zaraza i može biti uzrok mnogih bolesti koje uzrokuju bakterije koje su se namnožile na isparivaču unutrašnje jedinice. Tek kada dođe do problema sa klima uređajem, ne hladi kako je hladio prije, procuri unutrašnja jedinica, počne da se osjeća neprijatan miris iz unutrašnje jedinice klima uređaja tek tada korisnici zovu i obraćaju se za pomoć servisera.

Da ne bi došli u ovakvu ili sličnu situaciju potrebno je raditi barem jednom godišnje servis uređaja radi Vas kao korisnika i samog uređaja. U većini slučajeva to podrazumijeva temeljno pranje i dezinfekciju isparivača unutrašnje jedinice, čišćenje ventilatora i kadice za odvod kondenzata, produvavanje crijeva kondenzata, pregled vanjske jedinice sa kontrolom količine freona u sistemu i testiranje ispravnosti rada cijelog uređaja. Cijena ove usluge iznosi 40 KM + PDV. Za veće sisteme odnosno ukoliko se sklopi ugovor za godišnje odrtžavanje dajemo odgovarajući popust.

Redovnim pregledima i servisiranjem produžavate radni vijek svakog uređaja. Preglede možemo obavljati sezonski, kvartalno ili po dogovoru sa Vama a nudimo Vam i mogućnost sklapanja ugovora o poslovno tehničkoj saradnji za duži vremenski period.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni ponuđenim i nadamo se da ćete nam se javiti sa upitima za cijene usluga, eventualnim pitanjima, prijedlozima i sugestijama. Smatramo da bi poslovna saradnja bila u obostranu korist, i na zadovoljstvo obe strane. Nudimo Vam se kao iskren i otvoren poslovni partner u svim vrstama usluga koje nudimo te se nadamo da ćemo opravdati Vaše ukazano povjerenje!

– Dubinsko čišćenje i ispiranje isparivača i drenažne posude

– Pranje sastavnih dijelova

– Čišćenje aksijalnih radijatora

– Dezinfekcija isparivača i drenažne posude

– Stavljanje tableta za sezonsku dezinfekciju

– Kontrola bakarnih spojeva

– Čišćenje vanjske jedinice

– Kontrola sistema i količine plina u sistemu

Detaljnije spisak i cijenu usluga mozete pogledati klikom na link ispod:

Cjenovnik servisnih usluga